Nyírségi Családi kecsketejes szappan orgona-levendula illattal

Nyírségi Családi kecsketejes szappan orgona-levendula illattal
Készleten: 1 db
750 Ft
darabot

Romantikus, klasszikus, elegáns, finom, gyengéd illatkompozíció az orgona-levendula. 

Tavaszi hangulatot varázsolunk a fürdőszobádba. Az illata nem csak csábítóan kellemes, hanem finoman intenzív is. 

A kecsketejes szappanok népszrűsége töretlen, hiszen a kecsketej köztudottan rendkívül hatékony egészségünk megóvásában. A kecsketej nem csak kiváló immunerősítő, hanem akkor is számíthatunk a segítségére, amikor már elindult valamilyen káros folyamat a szervezetünkben. A tejre, különösen a kecsketejre évszázadok óta számíthatunk akkor is, ha bőrproblémánk adódna. Gondoskodik a bőr szerkezetének és működésének helyreállításáról, a faggyúmirigyek megfelelő működéséről, ha a fürdővízbe teszel néhány deciliter házi tejet, leginkább kecsketejet. 


Mire számíthatsz, ha a Nyírségi Családi kecsketejes orgona-levendula illatú kecsketejes szappant választod?

Az orgona-levendula illatú kecsketejes szappan nagy mennyiségben tartalmaz rózsaszínű agyagot. Finom, nőies színt kölcsönöz a szappannak, ugyanakkor áldásos az ásványi anyag és nyomelemtartalma az érzékeny, vízhiányos bőrnek. A bőr szépségének megőrzésében a vasnak, magnéziumnak, cinknek fontos a szerepe. Fokozza az ápoló hatást a rózsaszínű agyagban lévő szelén, kálim, kálcium, magnézium és szilícium. 

Az orgona-levendula illatú kecsketejes szappan aktív szenet is tartalmaz. Szívesen használom, mert nem csak a szappan megjelenésében számíthatok rá, hanem az akítv szén remek mélytisztító és gyulladáscsökkentő hatású is. 

Az orgona-levendula illatú kecsketejes szappan összetétele garantáltan különösen remek tisztálkodószer, hanem számíthatunk gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatására is. A bőr szerkezete felfrissül, megújul, megfiatalodik. 

Minden bőrtípusra ajánlott a Nyírségi Családi kecsketejes szappan orgona-levendula illattal.
A szappan megjelenése dekoratív, kitűnő ajándékötlet bármilyen alkalomra. 

Örömteli az ajándékozás, ha natúr szappannal kedveskedsz szeretteidnek.

Fontos: Kerüld a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést!

A szappant használat után száraz tartóban tárold, vagy helyezd szivacsra. Ne hagyd tartósan vizes felületen, így elkerülöd, hogy elázzon, a szappan használata még tovább szerez örömöt számodra.

A kép illusztráció. A szappanok kézzel készültek, mintázatuk eltérő, de a jellege azonos.

Cpnp: 3019142

Tömeg: 100 gramm +/- 5 %

További ajánlataink