Nyírségi Családi Gyógynövényes szappan sörrel

Nyírségi Családi Gyógynövényes szappan sörrel
Jelenleg nincs készleten, de rendelhető.
750 Ft
darabot

A Nyírségi Családi Gyógynövényes szappan sörrel különleges összetevői miatt alkalmas hajmosásra és tisztálkodásra egyaránt. Legyen mindennapjaid része tisztálkodószerként és samponszappanként a sörös szappan! Évtizedek óta népszerű hajápolószer a sör, a modern tudomány pedig kutatási eredményekkel alátámasztotta a sör jótékony hatását a bőrre, hajszálakra, hajhagymákra.

Hajmosáskor nincs más tennivalód, mint a megnedvesített hajadat közvetlenül a szappannal átdörzsölöd. Használhatod úgy is, hogy a megnedvesített kezeiden habosítod fel a sörös szappant, az így képződő habot felviszed a hajadra. Alaposan eloszlatod a fejbőrödön, hajadon. Miután leöblítetted, megismételheted a samponszappanos átmosást. Hajmosás után alaposan öblítsd le a samponszappant. Ajánlott, de nem szükséges ecetes vizes, sörös vagy citromleves öblítés.


Kurkuma hozzáadásával fokoztuk az ápoló hatást.  A hajszálak, hajhagymák, fejbőr a sörös szappan használatával gyengéden tisztítható, kímélően ápol. Nyomelemekkel, ásványi anyagokkal táplálja a bőrt, hajat. 

Az extra minőségről a rengeteg ricinus gondoskodik. 

A ricinusolaj közismerten csodás haj- és bőrápolószer. Önmagában is tökéletesen alkalmazható arcodra, hajadra, körmödre. Vitalizálja, regenerálja a szöveteket, gondoskodik az egészséges szerkezetről, az üde fényről. A ricinus szabályozza a faggyúmirigyek működését. A gyógynövényes szappan sörrel maximális arányban tartalmaz ricinusolajat.

Citrom illóolaj felhasználásával készítettük a sörös szappant. A citrom kellemes tiszta illata, antibakteriális hatású, a kozmetikai ipar széleskörűen alkalmazza. Frissít, ösztönzi az emlékek felidézést, a figyelem összpontosítását. Eloszlatja a félelmeket, és a határozatlanságot.


A sörös szappan hajmosásra és mindennapos tisztálkodásra is alkalmas! 

Összetevők: sör, elszappanosított kókusz-, olíva-, pálma-, ricinusolaj, kakaóvaj, kurkumapor, citrom illóolaj

INCI: Beer, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Sodium Hidroxide, Theobroma Cacao Seed Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Curcuma longa, Citrus Medica Limonum Oil

Fontos: Kerüljük a szemmel és a nyálkahártyával való érintkezést.

Használat előtt bőrpróba ajánlott.

Tömeg: 100 gramm +/- 5 %

Cpnp: 2834954

További ajánlataink