Levendula szappan és szappantartó szettben

Levendula szappan és szappantartó szettben
Készleten: 1 db
2 600 Ft
darabot

Dekoratív kecsketejes levendula szappan csodás kerámia szappantartóval - szemet-lelket gyönyörködtető szett!

Ékszerdoboza lehet a fürdőszobádnak a különleges és egyedi kör alakú szappantartó. A levendulalila izgalmas, kifinomult színvilág. Előkelő, nemes, nyugalmat sugároz. A szappantartó színe és mintázata vidám, mosolyt varázsol arcunkra a látványa. Az indaminta és a kismadár motívum népies hangulatot áraszt.

Tudtad? A színterápiában a lila színnek hatalmas energiát tulajdonítanak. Javítja az intuíciót és a képzelőerőt. Nyugtatja az idegrendszert, közben feltölt, vitalizál. Ha hangulatod változékony, "rossz passzban" vagy, a lila szín segít összpontosítani, a stresszt enyhíteni. 

A szappantartó alján 3 szilikontappancsot találsz, ami megakadályozza, hogy a mosdókagyló vagy a kád széléről lecsússzon. 

Használhatod gyertya- és mécsestartóként, akár füstölőt is tehetsz bele. 

Ha úgy érzed, muszáj kicsit feltöltődni, közben kicsit megnyugodni, akkor a levendulára számíthatsz. A levendula illata nyugalommal tölt el, erőt ad. Egyik legjobb módszer erre, ha levendulás kecsketejes szappant használsz tisztálkodáshoz. Rengeteg házi kecsketej és finom, prémium minőségű növényi olajok gondoskodnak bőröd gyengéd ápolásáról. Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrűek is bátran kipróbálhatják.


Bármilyen alkalomra remek ajándékötlet a levendula szett, ebből csak egy darab készült. 

A kecsketejes levendulaszappan 100 grammos,
a kerámia szappantartó átmérője 12 cm.


További ajánlataink