Rólunk


Üdvözöllek, Kedves Látogató, a NyírFaTornác oldalán!

Hogyan jött létre a NyírFaTornác?

Nagycsaládos anyukaként természetes alapanyagokat használok a konyhában, fürdőszobában, az otthonunk minden szegletében. Miért tartom fontosnak a természetközeliséget?


Az egészségünk  megőrzése mindig fontos volt  számomra, ezért amennyire tehetem, kerülöm a mesterséges adalékanyagokat. Nincs szükségünk mesterséges színezékekre, állagjavítókra, a termékek tömegének növelése érdekében használt töltőanyagokra. A szervezetünket napi szinten terheljük a szennyezett levegővel, az elkerülhetetlennek tűnő élelmiszerekben lévő vegyi anyagokkal. Szeretnénk legalább ott elkerülni a kemikáliákat, ahol erre lehetőségünk adódik!

Azon túl, hogy a termékek használatában nincs előnye, olykor káros is, feleslegesen drágítja az egységárat az adalékanyag.

A vegyszermentesség egyre nagyobb teret kapott a tisztítószerek használatakor, táplálkozásunkban, családunk egész életében. Fanatikusok nem vagyunk, csak törekszünk a természetességre, ami jó érzéssel tölt el mindnyájunkat.

Fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét életünk minden területén! Lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk a természet megóvásáért, a szennyeződések kiküszöböléséért. Szeretnénk, ha a környezetünk megóvása mindenki számára hasonlóan fontos lenne saját magunk és gyermekeink jövője érdekében! Kedves Látogató, ezt az érzést szeretnénk átadni Neked!

Az egészségmegőrzés, természetesség fontossága mellett elárulom még Neked, Kedves Látogató, hogy mélyen lokálpatriotának tartom magam. Ez azt jelenti, hogy a szűkebb környezetem rendkívül fontos számomra, büszke vagyok szülőföldemre. Szeretném megmutatni azokat a kincseket, amelyek körül vesznek a Nyírségben. 

Hálás vagyok a családtagjaimnak, mert támogatásuk nélkül ez a honlap nem jöhetett volna létre! Mindig mellettem voltak, segítettek. A többes számot ezért használom gyakran, néha egy cikken belül is, mert bármilyen nehézségem adódik, örömmel segítenek, számíthatok tudásukra, ötleteikre. Ennek az összefogásnak a gyümölcse a NYÍRFATORNÁC. 

 

Miért NyírFaTornác?

Szenvedélyes lokalpatriotaként a Nyírségben élünk. Meggyőződésünk, hogy a természetes alapanyagok az ember számára ősidők óta biztosítanak egészséget, nyújtanak lelki békét, örömöt. 
A modern kor vívmányait figyelembe véve alkalmazzuk a népi bölcsességeket otthonunkban, családunk körében.

A fa a legősibb természetes alapanyag. A neve jelzésként szolgál arra, hogy alapvetően fontos számunkra, hogy a lehetőségeinkhez képest háttérbe szorítsuk a vegyszereket az életünkben.

Beléphetsz a Nyírség világába, ahonnan, mintegy tornác, mi is kitekintünk Rád. Megtalálod mindazt, amivel javíthatod a saját és családod egészségét, közérzetét.

Egészen pontosan NYÍR-FA-TORNÁC-ként szeretnénk, ha megismernél bennünket.

 

Miért érdemes belépni a NyírFaTornácra?

Hasznos és csodaszép kézműves tárgyakat szeretnénk megmutatni, amik természetes alapanyagokból készülnek, és mi magunk is használjunk. 

Nagycsaládos anyukaként tudom, hogy ezzel nem csak az egészségünkre vigyázunk: gondoskodó figyelmet, szeretetet adunk tovább mindenkinek, aki termékeinket a kezeiben tartja. 

Egy kicsi családi vállalkozás vagyunk. Ebből adódik, hogy személyes garanciát vállalunk a minőségért. 
A termékeket megbízható helyről, legtöbb esetben kisvállalkozásoktól szerezzük be, mert a magas színvonalú minőség elengedhetetlen, alapkövetelmény számunkra. Vásárlóink elégedettsége létfontosságú vállalkozásunk számára. 
Termékeinkre 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk.

Miben segítünk Neked?

A NyírFaTornác termékei beviszik otthonodba a természetességet. 

Praktikus és meseszép kézműves kerámia, fa és egyéb természetes alapanyagokból készült termékeket ajánlunk figyelmedbe. Tedd próbára, győződj meg saját magad termékeink minőségéről, hatásáról!
Remek ajándékot is választhatsz szeretteidnek a NyírFaTornác webáruházában:  http://nyirfatornac.hu/termekek

Gyere, látogass el hozzánk! Egész-ség, szépség!
Természetesen csak Neked!