Rólunk


Üdvözöllek, Kedves Látogató, a Nyírfatornác oldalán!

Hogyan jött létre a Nyírfatornác?

2012. karácsonya előtt készítettem az első kézműves kecsketejes szappant, kizárólag itthoni felhasználásra, mert gyermekem bőrbetegségére szerettem volna természetes gyógymódot találni. Egy-egy darabbal megajándékoztam a tágabb családtagokat, barátokat is. 
Mindenki örömmel fogadta, kérték az újabb és újabb termékeket, mutatták a ragyogó eredményt, melyet kizárólag a szappanjainknak tulajdonítottak, ajánlották ismerőseiknek is.
Hatalmas lelkesedéssel kutattam a természetes alapanyagok hatásait. Igyekeztem háztartásunk minden területén kerülni a vegyszereket, mesterséges anyagokat. 
Az egészségünk  megőrzése mindig fontos volt  számomra, innentől kezdve újabb lendülettel és tudatossággal törekedtem a családom biztonságára.

vegyszermentesség egyre nagyobb teret kapott a tisztítószereknél, táplálkozásunkban, családunk egész életében. Fanatikusok nem vagyunk, csak törekszünk a természetességre, ami jó érzéssel tölt el mindnyájunkat. Fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét életünk minden területén! Lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk a természet megóvásáért, a szennyeződések kiküszöböléséért. Szeretnénk, ha a környezetünk megóvása mindenki számára hasonlóan fontos lenne! Kedves Látogató, ezt az érzést szeretnénk átadni Neked!

Az egészségmegőrzés, természetesség fontossága mellett elárulom még Neked, Kedves Látogató, hogy mélyen lokálpatriotának tartom magam. Ez azt jelenti, hogy a szűkebb környezetem rendkívül fontos számomra, büszke vagyok szülőföldemre. Szeretném megmutatni azokat a kincseket, amelyek körül vesznek.

Hálás vagyok a családtagjaimnak, mert támogatásuk nélkül ez a honlap nem jöhetett volna létre! Mindig mellettem voltak, segítettek. A többes számot ezért használom gyakran, néha egy cikken belül is, mert bármilyen nehézségem adódik, örömmel segítenek, számíthatok tudásukra, ötleteikre. Ennek az összefogásnak a gyümölcse a NYÍRFATORNÁC. 

 

Miért Nyírfatornác?

Nyírségben élünk. Meggyőződésünk, hogy a természetes alapanyagok az ember számára ősidők óta nyújt egészséget, lelki békét, örömöt. 
A modern kor vívmányait figyelembe véve alkalmazzuk a népi bölcsességeket otthonunkban, családunk körében.

A fa a legősibb természetes alapanyag. A neve jelzésként szolgál arra, hogy alapvetően fontos számunkra, hogy a lehetőségeinkhez képest háttérbe szorítsuk a vegyszereket az életünkben.

Beléphetsz a Nyírség világába, ahonnan, mintegy tornác, mi is kitekintünk Rád. Megtalálod mindazt, amivel javíthatod a saját és családod egészségét, közérzetét.

Egészen pontosan NYÍR-FA-TORNÁC-ként szeretnénk, ha megismernél bennünket.

 

Miért érdemes belépni a Nyírfatornácra?

Hasznos és csodaszép kézműves tárgyakat szeretnénk megmutatni, amik természetes alapanyagokból készülnek, és mi magunk is használjunk. 

Nagycsaládos anyukaként tudom, hogy ezzel nem csak az egészségünkre vigyázunk: gondoskodó figyelmet, szeretetet adunk. 

Egy kicsi családi vállalkozás vagyunk. Ebből adódik, hogy személyes garanciát vállalunk a minőségért. 
A kézműves termékek nagy részét magunk állítjuk elő, minden egyes részfolyamathoz a saját kezünk munkáját adjuk. 
Termékeinkre 100 %-os elégedettségi garanciát vállaluk.

Miben segítünk Neked?

A Nyírfatornác termékei beviszik otthonodba a természetességet. 

Kecsketejes, gyógynövényes és feketeszappanok mellett praktikus, és meseszép kézműves kerámia, fa és egyéb természetes alapanyagokból készült termékeket ajánlunk figyelmedbe. Remek ajándékot is választhatsz szeretteidnek a Nyírfatornác webáruházában:  http://nyirfatornac.hu/termekek

Gyere, látogass el hozzánk! Egész-ség, szépség! Csak Neked!