Rendelés menete

A vásárlást regisztráció nélkül megteheted, így sokkal gyorsabban tudsz rendelni.

1.       Lehetőséged van:

-          a kereső funkció használatával konkrét termék megkeresésére, vagy

-          a termék-kategóriák közül választva közelebb jutsz a kívánt termékcsoporthoz

-          a Termékoldalon nézelődve kiválaszthatod a számodra megtetsző termékeket

 

2.       Alaposan olvasd el a Termékleírást, melyből tájékozódhatsz a termékre vonatkozó információkról. 
A feltüntetett árak darabonkénti árként értendőek. Amennyiben ettől eltérünk, akkor azt jelezzük a termék információs adatai között. 
Vállalkozásunk alanyi adómentességet választott áfa tekintetében, így az áraink nem tartalmaznak általános forgalmi adót.  

 

3.       A kiválasztott termék mennyiségét megadhatod: a darabszám fölé viszed a kurzort, ami mellett a megjelenő nyilacskák segítségével beállíthatod a megfelelőt, ill. át is írhatod a számot. Alap esetben egy darab áru kerül a KOSÁR-ba.  
Javasoljuk, hogy mindent tegyél a kosárba, ami megtetszik, ez még nem kötelez semmire. Előnye, hogy később nem kell újból a kereséssel töltened az idődet, ha vissza szeretnél menni valamelyik termékhez.  A megrendelés előtt a kosár tartalmát módosíthatod.

 

4.       Mi történik akkor, ha az aktuális készlettől nagyobb mennyiséget rendelsz?
A rendelésedet természetesen elfogadjuk, hiszen az a célunk, hogy minél nagyobb megelégedettséggel teljesítsük a megrendelést. A szállítási határidő ebben az esetben módosulhat, ezért az egyeztetés érdekében felvesszük a kapcsolatot Veled.

 

5.       Miután egy kattintással a kosaradba tetted a terméket, a felugró ablakon dönthetsz: VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA vagy választhatod a PÉNZTÁR-t is, ahol a kosarad tartalmát megnézheted, leadhatod a megrendelésedet.

 

6.       A kosaradat áttekintheted, újból megnézheted a kiválasztott termékek leírásait, módosíthatod a mennyiségeket, törölhetsz a kosár tartalmából és akár a vásárlást is folytathatod.

 

7.       RENDELÉS FELADÁSA, SZÁLLÍTÁSI és SZÁMLÁZÁSI ADATOK kitöltése.
Az adatok pontos megadására kérünk, hiszen a szállítást csak így tudjuk teljesíteni.
Az adataid védelmével kapcsolatos információkat az ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT-ra kattintva találod.

Kiválasztod a számodra legmegfelelőbb SZÁLLÍTÁSI MÓD-ot.
A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget, semmilyen más kiadással nem kell számolnod. 

Minimális rendelési összeg nincs, egy darab termék megrendelését is teljesítjük. 

 

8.       Fizetési módok:
Az utánvétellel történő fizetési mód megnövelné a vásárlás költségeit Neked, ezért nem alkalmazzuk.
Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

- Személyes átvételkor természetesen nem szükséges előre utalni a vételárat. Ebben az esetben semmilyen szállítási költség nem merül fel.

- Postai kézbesítéssel ajánlott levélként 500 grammig 990Ft. Fontos: A kézműves szappanok vastagságuk miatt nem férnek bele a postaládába, ezért levélként nem tudjuk feladni. Válassz postán maradó vagy csomagautomata, ill. foxpost szállítási módot. 

- Posta csomagautomatába történő szállítás díja 945 Ft. A "Megjegyzés" rovatban kérlek tüntesd fel, hová kéred a küldeményt. Ide kattintva kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb átvételi helyet.

- Postán maradó küldemény, melynek díja 1735 Ft. A küldemény tömege 2 kg alatt lehet. A "Megjegyzés" rovatban kérlek, tüntesd fel annak a postának a címét, ahol át szeretnéd venni a küldeményt.

- Postaponton történő csomagátvétel díja 1525 Ft. A "Megjegyzés" rovatban kérlek, tüntesd fel annak az üzletnek a nevét és címét, ahol szeretnéd átvenni a csomagot.

- Ha a Foxpost megoldást választod, kérlek, a "Megjegyzés" rovatban tüntesd fel, hogy melyik üzlet automatájába kéred a csomag továbbítását. Ennek díja jelenleg 1190 Ft csomagonként.
Ide kattintva kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb automatát.

- Személyes átvételre Újfehértón és Nyíregyházán van lehetőséged. Ebben az esetben emailben vagy telefonon megkeresünk, időpontot és helyszínt egyeztetünk.

Amennyiben a kosarad értéke meghaladja a 8900 Ft-ot, a szállítási költséget mi vállaljuk.


9.       A RENDELÉS LEADÁSA előtt nyilatkoznod kell az Általános Szerződési Feltételek és a Rendeléssel kapcsolatos szabályok elfogadásáról, amit a megfelelő négyzetbe való kattintással tehetsz meg.

 

10.   A RENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE gombra kattintás után újból lehetőséged van a megrendelt áruval kapcsolatban újabb módosításra és az adataidat is szerkesztheted.

 

11.   A RENDELÉS FELADÁSA-ra kattintva a megrendelésedet eljuttatod hozzánk.

 

12.   Az elküldött rendelési ajánlat után automatikus visszaigazoló levelet kapsz az email címedre, amely tartalmazza a megrendelésed adatait. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg 48 órán belül, kérlek, jelezd az info@nyirfatornac.hu email címen.
Ezt követően 3 munkanapon belül kérlek, utald a megrendelésed értékét. Eddig tudjuk Részedre fenntartani az árut, ellenkező esetben a megrendelés törlésre kerül.

 

13.  A termék szállítási ideje:

Miután megérkezett a megrendelésed ellenértéke az email-ben feltüntetett számlára, 48 órán belül (Foxpost esetében 7 napon belül) gondoskodunk a küldemény feladásáról.


14. 100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA! 

Termékeink kitűnő minőségű természetes anyagokból, a legnagyobb gondossággal készülnek. Ezért vállaljuk a 100% elégedettségi garanciát.

Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen okból nem tetszik a termék, amit vásároltál, indoklás nélkül visszaküldheted a terméket az áru átvételétől számított 30 napon belül. Mi pedig visszatérítjük a termék árát az átvételt követő 8 napon belül.

Ez a mi garanciánk, mert biztosak vagyunk abban, hogy termékeink magas minőségűek, minden igényt kielégítenek.


Fontos! Bármilyen kérdésed, kérésed merül fel, vedd fel velünk a kapcsolatot!
email: info@nyirfatornac.hu

telefon: +36304265762