Natúr szappan vagy ipari szappan, tusfürdő

2018-05-10 08:05:16
Napjainkban a natúr szappan készítése és használata reneszánszát éli. Vajon miért ilyen erőteljes a térhódítása?

Az ipari szappanok, tusfürdők összetevői károsak egészségünkre, olyan adalékanyagokat, melyekről utólag gyakran kiderül, hogy súlyos betegségek okozói.  A tisztálkodó szerek után sokakat kínzó viszketés gyötör, bőrpír jelenik meg a test különböző tájékain.

A natúr szappan előállítása nagy figyelmet, koncentrálást és nem utolsó sorban tudást igényel.

Kizárólag megbízható helyről származó alapanyagokat használunk fel. A gyógynövények egy részét saját kertünkben termesztjük, a friss kecsketej a saját udvarunkról származik.

Gondosan összeállítjuk a receptet, nagy figyelemmel elkészítjük a szappant. Mielőtt bárkinek adunk belőle, mi próbáljuk ki először, elvégezzük a megfelelő vizsgálatokat. A natúr szappan készítőjére ugyanazok a szabályok érvényesek, mintha hatalmas gyárkomplexumokban készítenénk termékeinket. Minden előírásnak megfelelünk, melyet elvárnak tőlünk a különböző hivatalos szervek.

Gyártásunk messziről sem közelíti meg a nagyüzemi mennyiséget, nem is törekszünk ilyen "babérokra". Ennek magyarázata egyszerű: rugalmasan tudunk alkalmazkodni az aktuális igényekhez, nem okoz problémát kisebb mennyiségek előállítása. Sőt! Örömöt okoz számunkra minden egyéni megkeresés. Maximális körültekintéssel, empátiával látunk munkához, tudásunk legjavát adva.

 A kiváló minőségű alapanyagok garantálják az általunk készített szappanok ápoló tulajdonságait. Egyszerűen nincs szükség semmilyen töltelékanyagra, állagjavítóra, mesterséges színezőanyagra. Mindegyik kész termékünk önmagában is megállja a helyét mind küllemben, mind beltartalomban.

Ahhoz fogható csodás érzést el nem lehet képzelni, mint amikor kapjuk a pozitív visszajelzéseket: megszűnt az évek óta tartó viszketés, a kiütések nyomtalanul elmúltak. A tinik egymásnak adják át a beszerzési forrásukat, vagyis bennünket, mert a fekete szappanjaink vagy a himalájai sós szappanjaink valamelyike hatékonyan letisztította az arcbőrüket, pattanásaik eltűntek.

Ezek után nem kérdés, hogy melyik termékcsoport a nyerő: natúr szappanok vagy az ipari termékek.