Koronavírus járvány idején

2020-03-28 19:58:32

A koronavírus járvány minden család életét átalakította. Veszélyhelyzet, óvodák és iskolák bezárása, vásárlással készülünk arra, amire nem tudunk felkészülni. Igyekszünk minden óvintézkedést megtenni, gyűjtjük a szükséges információmorzsákat, hogy minél inkább megvédjük magunkat és egymást a járványtól. Külföldi, főleg kínai területről érkező tapasztalatok megosztásával gazdagítjuk tudásunkat, mit és hogyan csináljunk, hogy a lehető legtöbbet tegyünk a védekezés érdekében. Koncentrálunk, közben találgatunk, mi vár ránk. A koronavírus járványról szólnak mindennapjaink. 

A kézfertőtlenítő gél, maszk, gumikesztyű pillanatok alatt hiánycikké vált. De semmi pánik, mindenre találunk megoldást! Ne aggódj, ha nem sikerült időben beszerezned fertőtlenítőszereket!


Mikor elengedhetetlenül fontos a kézfertőtlenítő használata?

Kizárólag akkor, ha nincs víz és szappan, nem tudunk kezet mosni.
Ekkor nyomunk a gélből a tenyerünkbe, majd nagyon alaposan eloszlatjuk kezünk minden pontjára a fertőtlenítőszert. Hatalmas előnye, hogy használatához nincs szükség vízre, tökéletesen fertőtlenít a vírusoktól. Hátránya a módszernek, hogy naponta többször használva kiszárítja a bőr felszínét, roncsolja a bőr védőrétegét. Ezért rendszeres használata nem ajánlott!

És ha már a szappannál tartunk! A szappan remek tisztálkodószer, ráadásul igazi csodaszer ezekben a vészterhes időkben is! Tökéletesen eltávolítja a bőr felszínéről az esetlegesen rákerült vírusokat. Kezeink minden pontját alaposan, legalább 20 másodpercig történő átmosással tökéletesen fertőtlenítjük. 


Hogyan pusztítja el a szappan a koronavírust?


Sokat okosodtunk a témában, ami megnyugtató! Tehát, a vírus  nagyon egyszerű szerkezetű. A külső burka, ami megvédi az örökítőanyagát, zsírréteg. A szappan, az alkoholos kézfertőtlenítő gélekhez hasonlóan, ezt a zsírréteget szétroncsolja, a védőburok megsérül, így a vírus szétesik, inaktívvá válik. 

A kézműves szappanok jó szolgálatot tesznek nem csak a hatékony tisztító, vírusölő tulajdonságukkal, rendkívül fontos, hogy nem szárítják a bőrt. Használhatjuk naponta többször úgy, hogy a bőrünk felszíne nem sérül, nem szárítja a kezünket.

Használjátok egészséggel termékeinket, vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

Katt ide, webshopunkban a járvány idején is zavartalanul teljesítjük megrendeléseiteket: http://nyirfatornac.hu/termekek/nyirsegi_kezmuves_szappan

Termék ajánlataink

Címkék

, ajándék, aktív szén, arcpakolás, barna, bőrápolás, bordó, cöliákia, csipke minta, csoki, dió, dörzsis, Egészség, ekcéma, Életmód, érzékeny bőr, fahéj, Fekete szappan, Felhasznált anyagok, gluténérzékenység, gyógynövények, hagyomány, hajápolás, Háztartási tippek, holt-tengeri iszap, ichtiol, illatmentes szappan, inda minta, kakaóvaj, karácsony, kecsketej, kecsketejes szappanok, kerámia, Kerámia medál, kör alakú, körömvirág, kurkuma, levendula, levendula szappan, lila, lisztérzékenység, , madárka, narancs illat, négyzet, népi motívum, normál bőr, nyár, Nyírségi ízek, olívaolaj, olívaszappan, ősz, ovális, patkó, pattanásos bőr, pikkelysömör, piros, rendezvény, ricinusolaj, rozmaring, rózsaszínű, samponszappan, sheavaj, , sör, Szappan, száraz bőr, szív forma, szódabikarbóna, szögletes, tanácsok, táplálkozás, tavasz, tavasz, tél, tulipán, türkiz, Tussah selyem, virágillat, virágméz, vitamin, zöld, zsíros bőr,