Ideális köszönetajándék a kézműves szappan

2018-05-11 09:27:20

Barátnőm kérésére, a lánya esküvőjére készült az első köszönetajándék, szívformájú kézműves szappan, rózsa-geránium illattal.

Ez nagy megtiszteltetés, el kellett gondolkodnom a jelentőségén, figyelni akartam a színekre, és hogy a szappan mint kiegészítő tökéletesen illeszkedjen az alkalomhoz, a díszletekhez és persze a pár személyiségéhez is.

Zsuzsát, a menyasszonyt, egészen kicsi korától ismerem. Mindig egy csacsogó, cserfes kislány volt, vidám, nyitott teremtés.  Még most is előttem van a kép, amikor kiskamasz volt még, és egyszer azt mesélte hatalmas lelkesedéssel, hogy az osztályban tetszik az egyik fiúnak, de Zsuzsi szerint a srác alacsonyabb volt tőle, ezért elutasította a pajtását. Hogy mennyi minden megváltozott azóta! Később, mint a hozzá hasonló korosztálybeli lányok közül legtöbben, ismerkedett, barátkozott, és a külső mellett a belső tulajdonságok is fontosakká váltak a párkeresés során. Sok-sok bizonytalanság, vargabetűk, örömmámor és néhány csalódás is megelőzte az egymásra találást a mostani párjával. A vőlegény barátságos, kellemes fiatalember, Zsuzsával nagyon jól megértik egymást, öröm nézni őket.

Tudom, hogy napjainkban az emberek ritkábban kötik össze életüket a “Papírral”, éppen ezért azt gondolom, hogy amikor még a hivatalos részét is bevállalja az ifjú pár, anyakönyv-vezető elé állnak, és kimondják az életre szóló Igent, annak óriási a jelentősége! Felvállalják az elköteleződést, és ez a  hatalmas mérföldkő következett el a “kis” Zsuzsiék életében is!

Az esküvőszervezés nem egyszerű feladat, sok-sok részletkérdésre kell válaszolni, feladatokat megoldani. Talán az első közös nagy kihívása az ifjú párnak.

És itt jöttünk a képbe mi, és a köszönetajándék. Zsuzsiék szerették volna valamilyen kedves emlékajándékkal megköszönni a vendégeknek a részvételt: szív alakú, apró illatos kézműves szappanok mellé csipkeszalaggal rögzítették az ültető kártyákat.

A kézműves szappanok nagy választékuk miatt alkalmasak arra, hogy színvilágukkal, illatukkal illeszkedjenek a jegyespár stílusához, a menyegző hangulatához, arculatához. Zsuzsáék esküvőjén a rózsaszín-fehér kompozíció kapott hangsúlyt a dekorációban. Így a szív formájú szappanok színezése nem volt kérdés, a rózsaszínű agyagé volt a főszerep. Illatként pedig rózsa-geránium kompozíciót választották.
A csomagolást a fiatalok maguk készítették el, saját kezűleg. Fehér dobozkákat hajtogattak, és a szívszappanok mellé névre szóló idézetekkel kedveskedtek a vendégeknek.

 

Az ötlet bevált, mi pedig azóta is vállaljuk az esküvői köszönetajándékok elkészítését a jegyespárok igényeinek megfelelően! A kézműves szappanok illata, színe, formája, összetétele, mintázata megszámlálhatatlanul változatos, akár arra is lehetőség van, hogy a csomagolás mellett közvetlenül a szappanokra is kerüljön felirat.

 

Termék ajánlataink

Címkék

, ajándék, aktív szén, arcpakolás, barna, bőrápolás, bordó, cöliákia, csipke minta, csoki, dió, dörzsis, Egészség, ekcéma, Életmód, érzékeny bőr, fahéj, Fekete szappan, Felhasznált anyagok, gluténérzékenység, gyógynövények, hagyomány, hajápolás, Háztartási tippek, holt-tengeri iszap, ichtiol, illatmentes szappan, inda minta, kakaóvaj, karácsony, kecsketej, kecsketejes szappanok, kerámia, Kerámia medál, kör alakú, körömvirág, kurkuma, levendula, levendula szappan, lila, lisztérzékenység, , madárka, narancs illat, négyzet, népi motívum, normál bőr, nyár, Nyírségi ízek, olívaolaj, olívaszappan, ősz, ovális, patkó, pattanásos bőr, pikkelysömör, piros, rendezvény, ricinusolaj, rozmaring, rózsaszínű, samponszappan, sheavaj, , sör, Szappan, száraz bőr, szív forma, szódabikarbóna, szögletes, tanácsok, táplálkozás, tavasz, tavasz, tél, tulipán, türkiz, Tussah selyem, virágillat, virágméz, vitamin, zöld, zsíros bőr,