A titokzatos sheavaj

2018-07-31 08:30:27

Találkoztatok már a sheavaj csodás hatásaival? Ritkán találunk ennyire sokoldalú anyagot a természetben.

Bárkinek ajánljuk, hiszen nem csak akkor számíthatunk rá, ha elégedetlenek vagyunk bőrünkkel, hajunkkal, körmünkkel.

Olyan szépségbalzsamot tarthatsz a kezedben, amely a bőrödet finom tapintásúvá teszi, támogatja a rugalmasságának megőrzését. Különlegesen aktív hidratáló hatásával megóvja a korai öregedéstől a bőrt, lágyítja a finom ráncokat. Használhatjuk az ajakápolóként is.
Tápanyagokban gazdag összetétele miatt használhatjuk körömre, hajra akkor is, ha nincsenek panaszaink, egyszerűen csak szeretnénk megőrizni a jelenlegi, egészséges állapotot.

A sheavaj rendkívüli hatása akkor látványos, ha kellemetlen tüneteinktől szeretnénk megszabadulni. A száraz, irritált bőrre igazi gyógyír, ugyanakkor a pattanások kezelésében is hatékonyan bevethető. Serkenti a bőr öngyógyító képességét, apró karcolások, égések esetén megbízható megoldást jelent.

Sokak életét megkeserítik a különböző bőrbetegségek, gyulladásos tünetek, allergiás reakciók, ekcéma. A sheavaj olyan összetevőket tartalmaz, amely rendkívüli módon hasonlít az emberi bőrszövetet védő természetes emúlzió összetételére. Babáknak popsiápolóként is kitűnő megoldás. Megnyugtatja a bőrt, gyulladáscsökkentő hatású csodaszer.
Ha a hajad, körmöd törékeny, száraz, kúraszerűen alkalmazd a sheavajat!


Amire fontos odafigyelni: csak tisztítatlan sheavajat vásárolj, mert ez tartalmazza teljes mértékben azokat a hatóanyagokat, melyekre szüksége van a bőrödnek.
Latexre (gumira) érzékenyeknek nem ajánlott a sheavaj használata semmilyen formában.


Használata: a sheavaj fontos tulajdonsága, hogy képtelen megavasodni. Tárolása során akár egy évig is változatlanul megőrzi minőségét. A bőrbe önmagában is gyorsan felszívódik, házi készítésű testápolókba és krémekbe keverve természetes, varázslatos kozmetikum állítható össze.


Szívesen használjuk fel szappanjaink készítésekor, kedvenc alapanyagaink egyike. Kiváló ápoló tulajdonsága megjelenik, ha a szappankészítési folyamat során az utolsó fázisban extra mennyiségű sheavajat alkalmazunk. Bármikor használod szappanjainkat, találkozhatsz a természetnek ezzel a különleges ajándékával.